Μια πολύτιμη νίκη για την συνέχεια της Β’ Φάσης ήταν ό,τι χρειαζόταν η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη, η οποία υπερασπίστηκε την έδρα της για την 4η αγωνιστική του G2 απέναντι στην ΑΕΚ με την βαθμολογική βαρύτητα του ματς να είναι μεγάλη, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα το παιχνίδι κινούταν σε ρυθμούς… ντέρμπι!

Οι Γλυφαδιώτες μπορεί να αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα και να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 και 4-2, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, ανέτρεψαν τα δεδομένα και πέρασαν μπροστά με 6-4. Οι παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου ισοφάρισαν σε 6-6, στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά με την τελική του αντεπίθεση και 3-0 σερί, ο ΑΝΟΓ έφτασε στο τελικό 9-6, ενώ τρία τέρματα για το σύνολο του Γιάννη Κατρουζανάκη σημείωσε ο Μιχάλης Τσαταλιός.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 3-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης 2, Γκαρντιγιάν 1, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος Ιπ., Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης 1, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος, Αράγια 1, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής. Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος