Επιστροφή στις νίκες για την ΝΕ Πατρών και ντεμπούτο Σάντζες στο ΝΟ Ρεθύμνου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη και έφυγε με το «τρίποντο» από την Κρήτη! Η ΝΕ Πατρών ταξίδεψε στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του 22ου Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στην έδρα του ΝΟ Ρεθύμνου, όπου και επικράτησε άνετα με 15-8!

Οι παίκτριες του Οδυσσέα Μπαριωτάκη έδειξαν σθεναρή αντίσταση στο πρώτο μέρους του αγώνα με το επιμέρους 4-2 να αφήνει περιθώρια ισοφάρισης για το Ρέθυμνο, ωστόσο οι Πατρινές «πάτησαν γκάζι» στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 8-3 και μεταγενέστερα προηγήθηκαν με 15-4. Πρωταγωνίστριες στο σκοράρισμα για την ΝΕΠ, με 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα, η Ευφροσύνη Τσιμάρα και η Ντένια Κουρέτα ενώ δύο γκολ για το ΝΟ Ρεθύμνου πέτυχε η Τσιουγκρή!

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 5-18

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-4, 1-7, 1-3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 2, Ζαφειράκη, Σάντζες 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη Στυλ.1, Λιμπιτάκη Άννα, Λιμπιτάκη Ευαγγ., Μπιρλιράκη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Λέβι 1, Ευφρ. Τσιμάρα 5, Μπαλάτσα 2, Πετάση 2, Κουρέτα 4, Μοίραλη, Ντάσιου 2, Κοντάκου Δημ., Νιαρχάκου, Κοντάκου Ανδρ., Κεπενού 1, Ρακ.

Διαιτητές: Στεφανάκης, Θωμάς

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA