Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ – Κυρίαρχη στην έδρα της με τον Υδραϊκό!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επέστρεψε στις νίκες το σύνολο του Νίκου Βενετόπουλου, αποδεικνύοντας για δεύτερη φορά την υπεροχή του απέναντι στον Υδραϊκό. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών είχαμε δει ένα κλειστό παιχνίδι, με τον Υδραϊκό να υποδέχεται την «Ένωση» και να της βάζει… δύσκολα. Παρόλα αυτά, τόσο στην 1η όσο και στην 8η Αγωνιστική του θεσμού, η ΑΕΚ κατάφερε να βγει νικήτρια και μάλιστα, κυριάρχησε στην έδρα της!

Ήδη στο πρώτο μισό, ο Νίκολα Βούκσεβιτς είχε σημειώσει «χατ-τρικ» για την ΑΕΚ, συμβάλλοντας απόλυτα στο δυναμικό ξεκίνημα και το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό 7-2. Έχοντας ένα ασφαλές προβάδισμα με το +5, η Ένωση έριξε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου ο Υδραϊκός προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του. Παρά το γεγονός ότι τα επιμέρους σκορ του 3ου και 4ου οκταλέπτου βρήκαν ισόπαλες τις δύο ομάδες, υποδεικνύοντας ισορροπία (2-2 και 1-1), το σύνολο του Νίκου Βενετόπουλου διατήρησε το +5 και πλέον ισοβαθμεί στην κατάταξη με τον Υδραϊκό του Νίκου Καραμάνη στους 9 βαθμούς!

ΑΕΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-5

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 2-2, 1-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 3, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 2, Παπάκος, Στελλάτος 1, Αράγια 3, Μαυρωτάς, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Βουβαλίδης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Σουζούκι 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Ζώρζος, Τακάτα, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA