Σε νέα βάση πορεύεται η ανδρική ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, με τον Γιάννη Κατρουζανάκη να αποτελεί τον νέο προπονητή του συλλόγου που θα τον οδηγήσει στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών που έρχεται την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΑΝΟΓ κοιτάζει ως προς την ενίσχυση του με ποιοτικές μονάδες και σε αυτό το πλαίσιο πέτυχε μια πολύ σημαντική κίνηση, μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Γρηγόρη Γιαννόπουλου!

Ο νεαρός περιφερειακός ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας και τα τελευταίο δύο έτη αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ αποτελώντας αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστής για αμφοτέρους. Πλέον, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος επιστρέφει στην ομάδα που θεωρεί «σπίτι» του, την ομάδα που ανδρώθηκε αθλητικά και ευελπιστεί ο ΑΝΟΓ να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος σκόρερ μίλησε στο Aquafeed24 για την απόφαση του να επιστρέψει στη Γλυφάδα, ύστερα από δύο χρονιές σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ:

«Επιστρέφω επιτέλους “σπίτι μου”! Υπάρχει ένα διαφορετικό συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα της Γλυφάδας, γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Ευελπιστώ να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια του επιπέδου της Α1 ανδρών -το οποίο έχει, πλέον, ανέβει πολύ- αν και έχω “τυφλή” εμπιστοσύνη στο προπονητικό δίδυμο, το οποίο κάνει και αυτό τη δικιά του αρχή στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να πάνε όλα βάση προγράμματος».

Facebook Comments