Επιστρέφει στο «σπίτι» ο Μίτροβιτς!

by Aquafeed 24

Στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του επιστρέφει ο σπουδαίος, Στέφαν Μίτροβιτς, ο οποίος συμφώνησε με την Παρτίζαν και από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Παρτίζαν, ο Σέρβος χρυσός Ολυμπιονίκης επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, ύστερα από μερικούς μήνες παρουσίας στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως ο ίδιος εξήγησε σε συνέντευξη του, το απαγορευτικό στις ελληνικές διοργανώσεις και το γεγονός ότι αποτελούσε άγνωστο πότε θα μπορέσει να προπονηθεί ξανά, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, καθώς ο Μίτροβιτς είχε μείνει δύο φορές σε απραξία για 20 και περισσότερες ημέρες. Σε Ολυμπιακή χρονιά, αυτό θα ήταν καταδικαστικό για την απόδοσή του στην εθνική Σερβίας.

Εξηγώντας τους λόγους στη διοίκηση του Απόλλωνα και σε συνδυασμό, όπως δήλωσε, με γραφειοκρατικά θέματα που αντιμετώπιζε στην Ελλάδα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα του και να στηρίξει την προσπάθεια της Παρτίζαν να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Προδικάστηκε, το προηγούμενο διάστημα, η μεταγραφή του Μίτροβιτς στη Νόβι Μπέογκραντ, ωστόσο η πρόσφατη εμπλοκή ενός συγκεκριμένου ανθρώπου στην εν λόγω ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, ενός προσώπου με μεγάλο όνομα στο διεθνές στερέωμα της υδατοσφαίρισης, ήταν κάτι που απέτρεψε τον Σέρβο από το να φορέσει το σκουφάκι της Νόβι.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο επιστρέφει στην Παρτίζαν εκεί όπου θα μπορεί να προπονηθεί με κανονικούς ρυθμούς και σίγουρα θα αποτελέσει παράδειγμα στο νεανικό ρόστερ της ομάδας που τώρα βρίσκεται στην 6η θέση του σερβικού πρωταθλήματος.

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA