Επιστρέφει στην Πόλαρ Μπέαρς του Πέτρου Δουδέση η Ίρις Γουλβς!

by Aquafeed 24

Μετά την περσινή σεζόν στον ΑΝΟΓ, η 29χρονη Ολλανδή φουνταριστός, Ίρις Γουλβς επιστρέφει στην χώρα της σε μια γνώριμη για εκείνη ομάδα, την Πόλαρ Μπέαρς και θα είναι συμπαίκτρια με την Λάουρα Στέενμπεκ, η οποία πέρσι από τη θέση της τερματοφύλακα, υπερασπίστηκε την εστία της ΝΕ Πατρών.

Η Ίρις Γουλβς βρίσκεται με την Εθνική Ολλανδίας στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το edestad.nl ότι: «Πέρασα καλά στο εξωτερικό, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ελλάδα, αλλά την περσινή σεζόν, δεν βρισκόμουν στο σωστό μέρος. Νιώθω καλύτερα στην ομάδα των Πόλαρ Μπέαρς».

H Πολάρ Μπέαρς δεν είναι μια τυχαία ομάδα για την Ίρις Γουλβς, η οποία αγωνίστηκε εκεί από τα τμήματα μικρών ηλικιών μέχρι να φύγει στο εξωτερικό και έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για τον Έλληνα προπονητή της Ολλανδικής ομάδας, Πέτρο Δουδέση η Γούλβς ανέφερε ότι: «Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ να επιστρέψω. Είναι ότι καλύτερο για εμένα αυτή η επιστροφή. Ανυπομονώ και για τον νέο προπονητή, τον Πέτρο Δουδέση. Τον γνώρισα στην Ελλάδα και ξέρω ότι είναι ένας καλός και εξαιρετικός άνθρωπος. Το γεγονός ότι έχει την δυνατότητα να επικεντρωθεί πλήρως στην Πολάρ Μπέαρς και στην ανάπτυξη του αθλήματος μας, είναι κάτι που πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά».

Ο προπονητής Πέτρος Δουδέσης είναι αδερφός του ομοσπονδιακού κόουτς της Εθνικής Ολλανδίας στο πόλο Γυναικών, Ευάγγελου Δουδέση, υπό την καθοδήγηση του οποίου στις “οράνιε” η Ίρις Γούλβς έχει κατακτήσει ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022, ένα ασημένιο στο World Cup του 2023, αλλά και ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018.

Μία ακόμη επιστροφή στις Πόλαρ Μπέαρς είναι εκείνη της τερματοφύλακα Λάουρα Στέενμπεεκ, που αγωνίστηκε πέρσι στην ΝΕ Πατρών. Η Ολλανδή γκολκίπερ ανέφερε για την παρουσία της στην ελληνική ομάδα ότι: «Πέρασα δύσκολα εκεί. Δεν έπαιζα πάντα γιατί ο σύλλογος υπερέβαινε τον μέγιστο αριθμό ξένων παικτών που επιτρεπόταν να παίξουν. Αυτό ήταν συχνά εις βάρος μου. Όταν μου τηλεφώνησε ο Πέτρος Δεδούσης χάρηκα πολύ. Χαίρομαι που θα μπορέσω να ξαναγωνιστώ από την θέση του τερματοφύλακα και να αναδεικνύομαι. Η Πόλαρ Μπέαρς «ήρθαν» για εμένα ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή».

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA