Μετά από μερικές μέρες γεμάτες αγωνιστική δράση για του Έλληνες αθλητές της κολύμβησης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε η ώρα της επιστροφής. Τι περηφάνια για όλα αυτά τα παιδιά που εκπροσώπησαν κάτι παραπάνω από επάξια τους εαυτούς τους, τους κόπους τους και τη χώρα, σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι Έλληνες αθλητές επιστρέφουν έχοντας στις βαλίτσες τους εμπειρίες που θα κάθε αθλητής στον κόσμο ονειρεύεται να έχει, και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για αυτούς.

Η πιο πετυχημένη αποστολή στην ιστορία της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφει έχοντας πετύχει το απόλυτο των προκρίσεων σε τελικούς, και την Ευαγγελία Πλατανιώτη να γράφει ιστορία κατακτώντας τα πρώτα «ελληνικά» μετάλλια στην ιστορία του θεσμού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Όλα τα κορίτσια ήταν συγκινητικά!

Επίσης επιστρέφουν όλοι οι σπουδαία Έλληνες κολυμβητές και Ελληνίδες κολυμβήτριες, όπως ο Απόστολος Χρήστου, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, η Άννα Ντουντουνάκη αλλά και πολλοί πολλοί ακόμα. Επίσης επιστρέφουν οι αθλητές οι οποία έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στις Παγκόσμιες Διοργανώσεις!

Πλέον πολλοί Έλληνες αθλητές θα αρχίσουν σιγά σιγά να προετοιμάζονται για τις επόμενα αγωνιστικά τους ραντεβού αφού οι Μεσογειακοί Αγώνες πλησιάζουν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν είναι μακρυα…

Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει αύριο26/06 στις 9:30 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».