Με ανακοίνωσή τους στα ΜΜΕ, 17 πολίστες και πολίστριες που έχουν αναδειχθεί Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, δηλώνουν τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον  νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αθλητική οικογένεια του υγρού στίβου, αποτελούμενη από Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές που έχουν δοξάσει τα ελληνικά χρώματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη διαχρονικά, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στήριξης του νέου αθλητικού νόμου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Επισημαίνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση παίρνει όλο το αθλητικό οικοσύστημα της χώρας μας παρά πολύ σοβαρά και με γνώμονα τη διαφάνεια και το ξεσκαρτάρισμα, θέλει να οδηγήσει τον ελληνικό αθλητισμό στη πρόοδο και στη νέα εποχή.

Σε μια τέτοια προσπάθεια όλοι εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια με ανακούφιση και αισιοδοξία για το αύριο του ελληνικού αθλητισμού αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας».

Υπογράφουν οι: Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Χρήστος, Βενετόπουλος Νίκος, Βλοντάκης Αντώνης, Βολτυράκης Μάκης, Γιαννόπουλος Κυριάκος, Γιαννουρής Γιάννης, Γεωργαράς Μάκης, Δεληγιάννης Νίκος, Καραγιάννη Ευτυχία, Καραπατάκη  Αγγελική, Κουρέτας Μιχάλης, Λούδης Κώστας, Οικονομοπούλου Κατερίνα, Παπαναστασίου Τάσος (Πιλότος), Ρέππας Γιώργος, Σταθάκης Σωτήρης.

Facebook Comments