Επιστολή του Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ. στην ΚΟΕ για την «άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης»!

by Aquafeed 24

Μέσω επιστολής του στην ΚΟΕ, ο Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ. δηλώνει ότι διαφωνεί με το να διαχωριστεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος ενός προπονητή κλασικής κολύμβησης, με ενός προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης.

Ο Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ υπογραμμίζει ότι πρόθεση της ΚΟΕ είναι να δημιουργηθεί σχολή προπονητικής για τη μαραθώνια κολύμβηση, δηλώνοντας την ξεκάθαρη αντίθεσή του, καθώς ο Σύνδεσμος θεωρεί ότι επί της ουσίας είναι το ίδιο άθλημα με την κλασική κολύμβηση και έτσι αντιμετωπίζεται διεθνώς.

Παράλληλα, ο Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ διερωτάται τα εξής: «Αν λοιπόν, σαν Κολυμβητική Ομοσπονδία θεωρείτε ότι ο προπονητής μαραθώνιας κολύμβησης πρέπει να έχει ξεχωριστεί άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, τότε πώς έχετε επιτρέψει οι ομοσπονδιακοί προπονητές και τεχνικοί σύμβουλοι στο άθλημα της μαραθώνιας κολύμβησης να μην έχουν ήδη άδεια εξάσκησης επαγγέλματος μαραθώνιας κολύμβησης, να διοργανώνουν αγώνες και να διδάσκουν μαραθώνια κολύμβηση».

Τέλος, ο Σύνδεσμος αιτείται και προτείνει οι προπονητές με άδεια εξάσκησης για κλασική κολύμβηση, να αναγνωριστούν και ως ικανοί να προπονούν και να προετοιμάζουν αθλητές και αθλήτριες μαραθώνιας κολύμβησης.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA