Τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης του, πριν την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», αφιέρωσε στους μικρούς αθλητές του ΝΟΠ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο με την Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, βρέθηκε στην πόλη καταγωγής του, Πάτρα, και επισκέφθηκε το κολυμβητήριο όπου προπονούνταν οι νεαροί πολίστες της ομάδας (από την οποία ξεκίνησε και ο ίδιος την καριέρα του), σε μια συνάντηση γεμάτη χαμόγελα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Πάτρας:

«Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και πρώην παίκτης του ΝΟΠ Χριστόδουλος Κολόμβος μας έκανε την τιμή και επισκέφτηκε το κολυμβητήριο την ώρα της προπόνησης των νεαρών αθλητών μας.

Συνομίλησε για αρκετή ώρα και απάντησε στις ερωτήσεις των αθλητών του τμήματος μίνι παίδων (Κ13) καθώς και του προπονητή τους Μιχάλη Μπαρτζελά. Τα παιδιά είχαν την χαρά να ακουμπήσουν ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, να ακούσουν από πρώτο χέρι ιστορίες από τους αγώνες και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος αγωνίστηκε στο ΝΟΠ έως το 2009 οπότε και πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και μετέπειτα την Τουρκική ΕΝΚΑ για να επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας και έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες με κορυφαία στιγμή το ασημένιο μετάλλιο του Τόκιο.

Ένα εξαιρετικός αθλητής που ξεχωρίζει τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για το ήθος του.

Στο ΝΟΠ είμαστε περήφανοι που τον είχαμε στην ομάδα μας για χρόνια και καμαρώνουμε για κάθε του επιτυχία, η οποία όπως ανέφερε και ο ίδιος στα παιδιά “έρχεται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και πολλή προπόνηση”.

Σε ευχαριστούμε Χριστόδουλε και σε περιμένουμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία!

Του χρόνου σου υποσχόμαστε ότι θα τα πούμε και σαν αντίπαλοι».

 

 

Facebook Comments