Ιδιαίτερη χαρά σήμερα για τους μικρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χίου που είχαν την τιμή και τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους 3 Χιώτες δευτεραθλητές κόσμου με την Εθνική Ανδρών, τον Κώστα Γκιουβέτση. Ο Κώστας μαζί με τους Γιάννη Φουντούλη και Νίκο Γκίλλα αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, προερχόμενοι και οι 3 από τις ακαδημίες του ΝΟ Χίου.

Οι «μικροί» του ΝΟΧ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Κώστα Γκιουβέτση, να τον ρωτήσουν για την υδατοσφαίριση αλλά και τη διαδρομή που είχε έως σήμερα στο κορυφαίο επίπεδο που αγωνίζεται.

Κατά την ομιλία του στα παιδιά τόνισε ότι κι εκείνος πριν λίγα χρόνια ήταν στις ακαδημίες του ΝΟΧ και με τη συστηματική προπόνηση κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και να αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας. Επίσης ευχαρίστησε το Ναυτικό Όμιλο γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟΧ του δίδαξε και το ήθος που πρέπει να έχει ένας αθλητής με υψηλούς στόχους και βλέψεις.