ΕΠΙΣΗΜΟ: Τρομερή ενίσχυση με Μαρία Μπορίσοβα για την Οριζόντε!

by Aquafeed 24

Σε μια εξαιρετική προσθήκη προχώρησε η κορυφαία ιταλική ομάδα, Οριζόντε Κατάνια, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή της Μαρία Μπορίσοβα!

Η Ρωσίδα αθλήτρια την περασμένη αγωνιστική περίοδο τίμησε με την παρουσία της το ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά και συνέβαλλε τα μέγιστα στις επιτυχίες των «κυανόλευκων», ενώ από την επόμενη σεζόν θα ενισχύσει σημαντικά το έργο της ομάδας της Μαρτίνα Μιτσέλι.

Η ομάδα από την Κατάνια ετοιμάζεται λοιπόν να υποδεχτεί ακόμη μια αθλήτρια με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, μια δυνατή φουνταριστό που είναι ικανή να καλύψει πολλούς ρόλους αν χρειαστεί και να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενη – υπογραμμίζει η Μαρία Μπορίσοβα – που έχω τη δυνατότητα να είμαι μέλος της Οριζόντε την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, ειδικά επειδή θα παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Είμαι σίγουρη ότι μαζί θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα».

Την άφιξη της Μαρία Μπορίσοβα υποδέχεται με ικανοποίηση η πρόεδρος της Εκιπέ Οριζόντε: «Είμαι πολύ χαρούμενη – λέει η Τάνια Ντι Μάριο – που η Μάσα δέχτηκε να παίξει μαζί μας. Είναι μια παίκτρια υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι η άφιξή της θα μας δώσει την ευκαιρία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA