Άλλον έναν παίκτη από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ (που φαίνεται να δημιουργούν παροικία στην Ελλάδα) απέκτησε ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς μετά τον Μπεν Στίβενσον ανακοίνωσε σήμερα και τη μεταγραφή του Ντίλαν Γούντχεντ!

Ο ύψους 2.02 μ. πολίστας, διεθνής από το 2018, αμυντικός, μπορεί να παίξει και ως δεύτερος φουνταριστός, είναι απόφοιτος του Στάνφορντ και αναμφίβολα αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα της Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΟΓ:

«Μία νέα πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΝΟΓ.

Πρόκειται για έναν ακόμα Αμερικανό, μετά τον Στιβενσον, και συγκεκριμένα τον Ντίλαν Γούντχεντ, διεθνή αμυντικό με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο ΑΝΟΓ καλωσορίζει στην ανδρική ομάδα πόλο τον Ντίλαν Γούντχεντ, Αμερικανό διεθνή αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο χθες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Ο Ντίλαν έχει ύψος 2.02 και βάρος 95 κιλά.  Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού, ενώ μπαίνει και ως 2ος φουνταριστός. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η μεγάλη του δύναμη και το πολύ δυνατό σουτ. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα ομάδα της χώρας του. Πρωτοεμφανίστηκε στο FINA CUP του 2018. Έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός».


Παράλληλα, ο ΑΝΟΓ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Στάθη Χατζηστεφάνου από τον Παναθηναϊκό, μια είδηση που το Aquafeed24 έφερε στο φως.

Η Ανακοίνωση:

“Ο ΑΝΟΓ καλωσορίζει τον Στάθη Χατζηστεφάνου και του εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα μας”

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ
Ο Στάθης αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια στον ΠΑΟ. Από τις ακαδημίες της Αθηναικής ομάδας ξεκίνησε την καριέρα του. Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.
Ο 23χρονος αμυντικός παίζει σε αρκετές θέσεις. Τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην άμυνα και στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.
Χαρακτηρίζεται για το εξαιρετικό του κολύμπι και την οργανότικότητα του.

Facebook Comments