ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον ΠΑΟΚ ο Παπάκος!

by Aquafeed 24

Την επιστροφή του Γιάννη Παπάκου στο ελληνικό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Παπάκο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 24χρονος αθλητής αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και έχει εμπειρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς την αγωνιστική σεζόν που μόλις πέρασε αγωνιζόταν στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Posillipo.

Ο νεαρός φουνταριστός, με καταγωγή από την Πάτρα, έχει αγωνιστεί τόσο στο Ν.Ο. Πατρών όσο και στη Ν.Ε. Πατρών, ενώ για πρώτη φορά ταξίδεψε στην Αθήνα τη σεζόν 2017-2018, προκειμένου να φορέσει τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, πήρε την απόφαση να ανοίξει τα “φτερά” του, ταξιδεύοντας στην Ιταλία, όπου και κατέλαβε την 4η θέση στην 1η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με την Posillipo.

Μετά την συμφωνία συνεργασίας, ο Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι σε μία τέτοια ομάδα αυτού του βεληνεκούς. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερα υψηλά στόχους αυτή τη χρονιά και θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με πολλές επιτυχίες!”.

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA