ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον ΠΑΟΚ ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια επαλήθευση του Aquafeed24, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στον ΠΑΟΚ και ο νεαρός περιφερειακός είναι και επίσημα παίκτης του «Δικεφάλου», με την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να κάνει μια από τις καλύτερες κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1998, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΝΟ Γλυφάδας το 2008, στον οποίο και παρέμεινε 11 χρόνια, πραγματοποιώντας συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ από πολύ νωρίς μπήκε στον… κόσμο του ανδρικού πόλο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Πανιώνιου.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, με ορόσημο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Νέων το 2017.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα αρχή. Έγιναν κάποιες αλλαγές στον Σύλλογο, τόσο εντός της ομάδας, όσο και εκτός, και χαίρομαι που είμαι μία από αυτές. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Υπεύθυνους αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά και επιμονή να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ Prima Holidays επίπεδο, όπως ακριβώς του αξίζει. Ανυπομονώ να φορέσω το ασπρόμαυρο σκουφάκι!».

Καλώς ήρθες Γρηγόρη!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA