Την απόκτηση της Ελληνίδας, πρώην παίκτριας του Εθνικού Πειραιώς, Άννας Μαμόγλου, ανακοίνωσε η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου. Η 25χρονη περιφερειακός αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του «Αυτοκράτορα» στο ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι και αποτελεί αναμφίβολα σημαντική ενίσχυση για την σερβική ομάδα.

Με πολυετή εμπειρία φορώντας το σκουφάκι της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και του Εθνικού, καθώς και με συμμετοχές σε προετοιμασίες και διεθνείς διοργανώσεις ως μέλος των ηλικιακών Εθνικών Ομάδων, η Άννα Μαμόγλου σίγουρα θα προσφέρει πολλά στο σερβικό γυναικείο πόλο για την σεζόν 2021-2022. Αναμφίβολα, θα αποτελέσει πρωταγωνίστρια στη σερβική λίγκα.

Σχετικά με την μεταγραφή της Ελληνίδας παίκτριας, η προπονήτρια του Ερυθρού Αστέρα, Ντραγκάνα Ίβκοβιτς, δήλωσε: «Πιστεύω ότι η Άννα θα προσφέρει πολλά στις νέες παίκτριες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από αυτούς, όχι μόνο σε αγώνες, αλλά και στην προπονητική διαδικασία. Η Ελλάδα είναι πολύ μπροστά από εμάς στη γυναικεία υδατοσφαίριση και η Άννα έχει μια μεγάλη εμπειρία από τον Εθνικό».

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη