Με κάθε επισημότητα ανήκει πλέον στο προπονητικό σταφ, ο «αειθαλής» και πολύπειρος τερματοφύλακας της Α1, Φίλιππος Καραμπέτσος. Σε συνεργασία με τον Νίκο Βενετόπουλο στην τεχνική ηγεσία, ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Ανδρών που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν κανονικά με τα χρώματα της «Ένωσης», αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο εκτός νερού, έχοντας ήδη ξεκινήσει τα νέα του καθήκοντα στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το 2023-2024.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας Πόλο, Φίλιππος Καραμπέτσος, αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Βενετόπουλου.

Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε η ελληνική υδατοσφαίριση, που τίμησε και τα χρώματα του Συλλόγου μας, θα βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού μας.

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος δήλωσε στο aek.gr: «Ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ και τον κ. Πάνο Μιχαλόπουλο για την τιμητική πρόταση που μου έγινε να στελεχώσω το προπονητικό τιμ της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον οργανισμό της ΑΕΚ και θα προσπαθήσω αυτή η ιστορική ομάδα να μεγαλώσει στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Εύχομαι υγεία και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση».

Φίλιππε, καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο»!