Αναμφίβολα δυναμικό και ανταγωνιστικό αναμένεται από την νέα σεζόν το ρόστερ της Ν.Ε. Πατρών, καθώς μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου προπονητή Μιχάλη Ξανθόπουλου στην ανδρική ομάδα, το σωματείο προχώρησε και στην απόκτηση του φουνταριστού, Αλέξανδρου Πετρόπουλου.

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1986, ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος, ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλαιό Φάληρο και έκτοτε αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού.

Στο παρελθόν έχει φορέσει το σκουφάκι του Ηλυσιακού και του Μίλωνα, ενώ έχει σημειώσει 3 πανηγυρικές ανόδους στην Α1 Κατηγορία, με την ομάδα του Περιστερίου, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Ο 35χρονος φουνταριστός, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται για την Ν.Ε.Π., δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη ΝΕΠ. Η επιλογή του προπονητή, ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και το project του συλλόγου, ήταν τα στοιχεία που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και οργανωμένα μέσα στην πισίνα και να θέσουμε τις βάσεις ούτως ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια η ΝΕΠ να αξιώσει την άνοδό στην Α1». 

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Facebook Comments