ΕΠΙΣΗΜΟ: Επιστροφή Γαβαλά στον Εθνικό Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Προς επιβεβαίωση της δημοσίευσης του Aquafeed24, ο Θωμάς Γαβαλάς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Εθνικό Πειραιώς και επιστρέφει στον «Αυτοκράτορα» 14 χρονιά μετά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανακοινώθηκε στο ethnikoswaterpolo.gr και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ευχαριστώντας τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τις στιγμές που έζησαν, ενώ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

Το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Θωμά Γαβαλά κάτω από τα δοκάρια του «Αυτοκράτορα» ύστερα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα φορέσει ξανά το «κυανόλευκο» σκουφάκι και θα βοηθήσει την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού στο απαιτητικό νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών που πλησιάζει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού Πειραιώς, ο Θωμάς Γαβαλάς, θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, τον ΑΝΟ Γλυφάδας, αλλά και τον «Αυτοκράτορα» που τον καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένειά του.

«Μου φαίνεται σαν χθες, όταν πριν 5 χρόνια πέρασα την πόρτα του ΑΝΟΓ και καθώς κοιτάω πίσω δεν μπορώ παρά μόνο να δω τις τόσες όμορφες στιγμές που ζήσαμε, τόσο με τον Μάκη Βολτυράκη στην αρχή, αλλά και με τον Δημήτρη Μάζη, τον Νάσο Ηρειώτη το Μιχάλη Βλάχο και όλο το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω τόσο τους προπονητές μου όσο και τη Διοίκηση του ΑΝΟΓ, πιο συγκεκριμένα τους κ.κ Τάσο Παπαναστασίου και τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, για την τιμή που μου έκαναν να τελέσω ως παίκτης και αρχηγός σε ένα απ’ τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας και να φορέσω το σκουφάκι που φόρεσαν τεράστιοι αθλητές πριν από μένα. Σας ευχαριστώ πολύ για τα πάντα και την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εθνικού που με δέχεται και πάλι στην αγκαλιά της μετά από 14 χρόνια και συγκεκριμένα τον Φάνη Κουντουδιό, τον πρόεδρο κ. Κολοβό και τον κ. Πρίντεζη, για την τιμή που μου κάνουν να αγωνιστώ και πάλι με τα χρώματα του Εθνικού, ομάδα στην οποία ξεκίνησα να αγωνίζομαι και είχα την τύχη να είμαι μέλος της όταν αυτή κατέκτησε τόσο το κύπελλο Ελλάδος το 2005 και το Πρωτάθλημα το 2006. Ανυπομονώ για την έναρξη της συνεργασίας μας και για να συμβάλλω τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας»!

Το βιογραφικό του Θωμά Γαβαλά: 

Εθνικός Πειραιώς 1998-2006

ΑΟΠ Φαλήρου 2006-2012

ΑΝΟΓ 2012-2013

ΑΟΠ Φαλήρου 2014-2015

ΑΝΟΓ 2015-2020

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA