Πολύ σημαντική… επιστροφή για τον Εθνικό Πειραιά, καθώς ύστερα από τρια χρόνια στη Λιλ, η Έφη Κατσιμπρή γυρίζει στους «κυανόλευκους», με τον Όμιλο να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία του με την νεαρή αμυντικό!

Πριν από λίγες μέρες, ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση της Ρωσίδας αθλήτριας, Μαρία Μπορίσοβα, σε μια από τις κορυφαίες μεταγραφές της σεζόν στο ευρωπαϊκό πόλο και τώρα προσθέτει μια αξιόπιστη λύση στο ρόστερ, το οποίο θα έχει να διαχειριστεί ο Στέφανος Λέανδρος.

Η ανακοίνωση του ethnikoswaterpolo.gr:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή της αθλήτριας, Έφης Κατσιμπρή, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η «κυανόλευκη» οικογένεια με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενός «σπλάχνου» του, καθώς η Έφη Κατσιμπρή αποτελεί γέννημα θρέμμα του Ομίλου και επιστρέφει στον Εθνικό Πειραιά ύστερα από μια τριετία στην οποία πρωταγωνίστηκε με το σκουφάκι της Λιλ στη Γαλλία, κατακτώντας σωρεία τίτλων, αγωνιζόμενη και στην Ευρωλίγκα.

Η Έφη Κατσιμπρή έχει γεννηθεί το 2001 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα, όσο και στην περιφέρεια, ενώ με τις εθνικές ομάδες έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και το Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική Νέων γυναικών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Έφη Κατσιμπρή, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Εθνικό Πειραιά, στο «σπίτι» μου. Έρχομαι με πολλή όρεξη για δουλειά, για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κολοβό, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Σακέλλη, για αυτά που μου έμαθε τα τελευταία τρία χρόνια στη Λιλ».