ΕΠΙΣΗΜΟ: Από τον Ολυμπιακό στον Εθνικό η Δούλη!

by Aquafeed 24

Μια από τις ουσιαστικότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών ολοκλήρωσε το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, καθώς με κάθε επισημότητα η Βασιλική Δούλη είναι παίκτρια του «Αυτοκράτορα».

Η νεαρή αθλήτρια είναι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Είναι μια παίκτρια με πολλές δυνατότητες, όχι μόνον ως αμυντικός, καθώς έχει εξαιρετικό χέρι και μπορεί να σκοράρει από μακρινή απόσταση, στοιχείο πολύ σημαντικό για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη.

Ο Εθνικός και ο πρόεδρος του, Δημήτρης Κολοβός, έκαναν υπέρβαση για να τη φέρουν στον «Αυτοκράτορα», θέλοντας να χτίσουν μια δυνατή ομάδα για τα επόμενα χρόνια, καθώς έως τώρα έχουν αποκτηθεί αθλήτριες με πολύ ταλέντο σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Η Δούλη, για παράδειγμα, αποκτήθηκε για τα επόμενα 2+1 χρόνια!

Το Aquafeed24 σας είχε ενημερώσει, για ακόμη μια φορά, ότι ο Εθνικός βολιδοσκοπεί την περίπτωση της Βασιλικής Δούλη και σύμφωνα με πληροφορίες μας έπεται συνέχεια στον μεταγραφικό σχεδιασμό του «Αυτοκράτορα».

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr: 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας, Βασιλικής Δούλη.

Η Βασιλική Δούλη θα φορέσει το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» για τα επόμενα 2+1 χρόνια και θα ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Κώστα Φιτσανάκη.

Η νεαρή αμυντικός (31/5/2000) αναδείχθηκε στον Νηρέα Χαλανδρίου, ωστόσο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, ενώ είναι βασικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων με σημαντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, είχε κομβικό ρόλο στην 4η θέση της Εθνικής Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό του Νόβι Σαντ το 2017, στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στην 5η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Πανευρωπαϊκό της Μαδέιρα το 2018 και επίσης στην 4η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ξανά στη Μαδέιρα, το 2019.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Εθνικό, είναι μια καινούργια και ελπιδοφόρα αρχή. Επίσης, χαίρομαι που θα συνεισφέρω στους στόχους της ομάδας και θα βάλω τα δυνατά μου για να τους επιτύχουμε».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA