ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοινώθηκε ο Ζερδεβάς από τον Ολυμπιακό!

by Aquafeed 24

Ύστερα από πολλούς μήνες, ο Μάνος Ζερδεβάς, θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί έως το τέλος της φετινής σεζόν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, καθώς μετά τη δικαστική διαμάχη του με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 12/8/97) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μας και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μανώλης Ζερδεβάς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώθηκα και θα έχω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Η όλη διαδικασία μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, ήταν χρονοβόρα και αυτό ενέτεινε την ανυπομονησία μου. Περιμένω εδώ και μήνες να φορέσω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα που ήρθε η ώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✍🏻Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 12/8/97) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μας και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ευρώπης. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μανώλης Ζερδεβάς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώθηκα και θα έχω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Η όλη διαδικασία μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, ήταν χρονοβόρα και αυτό ενέτεινε την ανυπομονησία μου. Περιμένω εδώ και μήνες να φορέσω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα που ήρθε η ώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της». #ΟlympiacosSFP #WelcomeManolis #WaterpoloMen #Waterpolo #Olympiacosgr #osfp @manoszerdevas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA