Ύστερα από τηλεδιάσκεψη, το Μπιρό της LEN αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα ηλικιακά πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, που αναμένονταν να πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Οι καλύτεροι νέοι κολυμβητές δεν θα πέσουν στο Αμπερντίν της Σκοτίας, οι καταδύτες επίσης δεν θα ταξιδέψουν στο Εδιμβούργο, η καλλιτεχνική κολύμβηση δεν θα διεξαχθεί στη Μάλτα, το ίδιο και η ανοιχτή θάλασσα στη Γαλλία. Επίσης, προς επιβεβαίωση του Aquafeed24, η Ρώμη και ο Βόλος επίσημα δεν θα διεξαχθούν όσον αφορά τα U19 στο πόλο.

Οι τεχνικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ωστόσο προετοιμάζουν προτάσεις για αυτά τα ηλικιακά γκρουπ, τα οποία του χρόνου ξεπερνούν το όριο ηλικίας, για το αν υπάρχει τρόπος όλες αυτές οι διοργανώσεις να γίνουν το 2021 ή όχι.Επίσης, όσον αφορά το LEN Open Water Cup και τα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά event του, ακυρώθηκαν και αυτά. Τέλος, το Μπιρό της LEN θα πάρει απόφαση για τις διοργανώσεις του πόλο, σε συλλογικό επίπεδο (Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωλίγκα), ενώ ψάχνει ημερομηνίες για το πανευρωπαϊκό υγρού στίβου της Βουδαπέστης που θα άρχιζε σε δέκα ημέρες από τώρα, αλλά έχει αναβληθεί…

Facebook Comments