Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποίησε ο Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος παρουσία όλων των μελών της ομάδας έθεσε τους στόχους του τμήματος.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» μπήκε ξανά στις προπονήσεις, με ειδική άδεια από τη ΓΓΑ, ελέω των ευρωπαϊκών αγώνων της για το Γιούρο Καπ που πλησιάζουν και το ΟΑΚΑ φιλοξενεί την ομάδα του Απόλλωνα το προσεχές διάστημα.

Το apollonwaterpolo.gr με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την «πρώτη» του Έλληνα Ολυμπιονίκη, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Κατρουζανάκης δεν αποδέχθηκε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, επομένως είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Η ανακοίνωση:

9 Ιουλίου του 2014, ανοικτό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ: Η πρώτη προπόνηση στην επανίδρυση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, που σχεδόν έναν μήνα αργότερα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για να συνεχίσει στα επόμενα χρόνια την εξαιρετική του πορεία μέχρι και την καθιέρωση στα «σαλόνια» της Α1 των Ανδρών.

Ίσως και να είναι σημαδιακό, λοιπόν, ότι χθες, 18 Νοεμβρίου του 2020, σχεδόν έξι χρόνια μετά την ιστορική πρώτη προπόνηση και ύστερα από την ειδική άδεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η «ελαφρά ταξιαρχία» επέστρεψε μετά από 20 μέρες αποχής από την πισίνα (ελέω κορωνοϊού) στο ίδιο κολυμβητήριο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει Euro Cup υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της, Νίκου Δεληγιάννη.

Στην ανοικτή πισίνα του ΟΑΚΑ – να σημειώσουμε ότι επιλέχθηκε από τη ΓΓΑ καθώς το Σεράφειο παραμένει κλειστό – το ραντεβού δόθηκε στις 16:15 με τον επικεφαλής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργο Αφρουδάκη, να δίνει το «παρών» και να μιλά στους παίκτες της ομάδας. Αφού – παρουσία και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης – αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία, παρουσίασε ακολούθως τον νέο προπονητή, εξηγώντας τα κριτήρια της επιλογής.

Τον λόγο πήρε μετά ο Νίκος Δεληγιάννης, για να δώσει το στίγμα και το πλαίσιο της προσπάθειας που όλοι μαζί, παίκτες και προπονητής, θα καταβάλουν, ώστε ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για φέτος.

Η συζήτηση κράτησε περίπου μία ώρα, για να ξεκινήσει αμέσως μετά η δουλειά, καθώς από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου ο Απόλλων Σμύρνης θα μετάσχει στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup στην Ουγγαρία με αντιπάλους την ουγγρική και γηπεδούχο Σόλνοκ, την ισπανική Τεράσα και το Στρασβούργο (Γαλλία).

Να επισημάνουμε πως όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν χθες σε τεστ κορωνοϊού, τα οποία ήταν αρνητικά (θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα), ενώ το ραντεβού του Νίκου Δεληγιάννη και των παικτών του θα είναι καθημερινό στο ΟΑΚΑ, μέχρι και την αναχώρηση για την Ουγγαρία.

Το «ευχαριστώ» στον Γιάννη Κατρουζανάκη

Χθες στο ΟΑΚΑ, δεν παραβρέθηκε, ο Γιάννης Κατρουζανάκης, καθώς αποφάσισε, τελικώς, να μην αποδεχτεί τον ρόλο του Γενικού διευθυντή και του τεχνικού συμβούλου που του είχε προταθεί.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν, ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Κατρουζανάκης δεν θα συνεχίσει στην «ελαφρά ταξιαρχία». Μετά από 5,5 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην ομάδα, τα 4,5 ως προπονητής, αποχωρεί από την οικογένεια του Απόλλωνα.

Γιάννη σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες!

Facebook Comments