Έπιασαν το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων οι Καλφίδης-Λαμπαδάρης!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Δύο Έλληνες διεθνείς αθλητές και οι δύο του ΚΟ Καλαμαριάς, επιβεβαίωσαν το όριο συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων / Νεανίδων (20-26 Ιουνίου στο Πόζναν της Πολωνίας) με τις επιδόσεις τους στην πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Τεχνικής Κολύμβησης Συλλόγων, που γίνεται στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Πρόκειται για τον Ηλία Καλφίδη (αριστερά στη φωτο), που επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στα 800 μ. επιφάνεια με χρόνο 6:43.41 και με τον οποίο κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα, αλλά και τον Απόστολο Λαμπαδάρη (δεξιά στη φωτό), που επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής, επίσης για το Ευρωπαϊκό Νέων, στα 200 μ. επιφάνεια με χρόνο 1:25.21, επίσης με χρυσό μετάλλιο.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μετέχουν εκτός από τον ΝΟ Καλαμαριάς, ο ΙΟ Θεσσαλονίκης, ο Γλαύκος Περιστερίου και ο Άλμπατρος Ιωαννίνων. Στις θέσεις των μεταλλίων βρέθηκαν και ξεχώρισαν ακόμη: Χάλκινο ο Γιώργος Παναγιωτίδης του ΚΟ Καλαμαριας με 15.05 στα 50 μ. άπνοια Ανδρών, χάλκινο  του Ευάγγελου Νικολαΐδη του ΚΟ Καλαμαριάς, επίσης, με 6.53.21 στα 800μ επιφάνειας Νέων και οι δύο αθλητές του Κ.Ο.Καλαμαριας και το ασημένιο της Γιολάντας Καπερδά από τον Άλπματρος Ιωαννίνων με 3.57.11, στα 400μ δίπλα πέδιλα Νεανίδων.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA