Στον Ιωνικό Νίκαιας επιστρέφει ο έμπειρος προπονητής, Αρσένης Μαρούλης, ο οποίος αναλαμβάνει και την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κρητικού.

Πριν από αρκετά έτη, ο Αρσένης Μαρούλης είχε θητεύσει ξανά στον Ιωνικό, ενώ η τελευταία του στάση στην προπονητική ήταν ο ΓΣ Περιστερίου, με κορυφαίο επίτευγμα την άνοδο στην Α1 ανδρών.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ιωνικού Νικαίας μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο σε Άνδρες όσο και σε Γυναίκες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους προπονητές της νέας περιόδου, καθώς και τους στόχους. Πιο συγκεκριμένα:

Επικεφαλής προπονητής ο οποίος θα αναλάβει Άνδρες και Γυναίκες είναι ο Αρσένης Μαρουλής τον οποίο και καλωσορίζουμε στην Ομάδα.

Προπονητής Εφήβων και Παίδων θα είναι ο Γιάννης Στέλλας ο οποίος είναι και παίκτης της Ανδρικής Ομάδας ενώ τα τμήματα Μίνι και Προμίνι αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Λίτσας ο οποίος είναι παίκτης της Ανδρικής Ομάδας.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ομάδας με το τοπίο να ξεκαθαρίζει προσεχώς όσον αφορά τα νέα αποκτήματα.

Ο στόχος που θα διέπει το σύλλογο είναι να δοθεί βαρύτητα στα τμήματα υποδομής με πολλές συμμετοχές σε τουρνουά για να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις ενώ όσον αφορά τους Άνδρες και τις Γυναίκες, ο στόχος είναι να απαρτίζονται κατά βάση από γηγενείς αθλητές.

Facebook Comments