Συνταγή πετυχημένη δεν αλλάζει!.. Όταν μία ομάδα έχει κατακτήσει επτά σερί πρωταθλήματα δεν έχει λόγο να αναζητήσει αλλού ενίσχυση, παρά μόνο να κοιτάξει να κρατήσει τα στελέχη που την έχουν οδηγήσει σε αυτές τις επιτυχίες. Έτσι πράττει ο φετινός νταμπλούχος στο πόλο Γυναικών Ολυμπιακός, που συνεχίζει τις ανανεώσεις της συνεργασίας με τις παίκτριές του.

Σήμερα Τετάρτη (29/7) είχαν σειρά δύο ακόμα βασικά στελέχη των επιτυχιών και οι δύο διεθνείς. Πρώτα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου -που είναι ήδη εννέα χρόνια στον πειραϊκό σύλλογο- για δύο ακόμη έτη. Και στη συνέχεια η ανανέωση με την επίσης διεθνή Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία έχει ήδη κλείσει μια πενταετία στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του επίσης για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Ελευθεριάδου:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ  Ελευθεριάδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και  να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας”».

Η ανακοίνωση για τη Διαμαντοπούλου:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική”».

ΠΗΓΗ: sports3.gr

Facebook Comments