Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η μάχη της Ελλάδας κόντρα στη Σερβία, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών τελικών του World League, το οποίο δίνει εισιτήρια πρόκρισης για το Super Final της διοργάνωσης στο Στρασβούργο.

Στην Ποντγκόριτσα, βρίσκεται ήδη η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Ελλάδα, του Θοδωρή Βλάχου, εκεί όπου εδώ και μέρες προετοιμάζονται οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ντέγιαν Σάβιτς, μαζί με την Κροατία του Ίβιτσα Τούτσακ, ο οποίος πλέον υπολογίζει και στον Κονσταντίν Κάρκοφ.

Η επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στη «γαλανόλευκη» και τη Σερβία θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 22:00, στην Ποντγκόριτσα και είναι αξιοσημείωτο ότι μόλις 12 παίκτες από εκείνο το μαγικό βράδυ στο Τόκιο, όπου η Ελλάδα ανέβηκε για παρθενική φορά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, αγωνίζονται τώρα στις δύο εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, από τους Χρυσούς Σέρβους, στην Πονγκόριτσα βρίσκονται ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, ο Λάζιτς, ο Ντέντοβιτς, ο Ραντέλοβιτς, ο Μάντιτς, ο Στραχίνια Ράσοβιτς και ο Νίκολα Γιάκσιτς. Νέες προσθήκες στο ρόστερ της Σερβίας είναι ο Στογιάνοβιτς, ο Βίτσο, ο Ντομποζάνοφ, Ραντούλοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Γκογκόφ, Βίκτορ Ράσοβιτς, Ντράσοβιτς. Από την Εθνική Σερβίας, έχουν σταματήσει οι Πρλαΐνοβιτς, Άλεξιτς, Μίτροβιτς, Πιέτλοβιτς, Φιλίποβιτς και Γκόικο Πιέτλοβιτς.

Αντίθετα, στην Ελλάδα του Θοδωρή Βλάχου, οι μοναδικοί που ήταν στον τελικό του Τόκιο είναι οι Γενηδουνιάς, Παπαναστασίου, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος και Σκουμπάκης. Για διαφορετικούς λόγους, εκτός έμειναν, ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης, καθώς και οι Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς, Δερβίσης, Γαλανίδης, ενώ έχουν σταματήσει από την Εθνική οι Μουρίκης, Κολόμβος και Καπότσης. Παράλληλα, στην αποστολή της Ελλάδας μετέχουν οι Τζωρτζάτος, Λιμαράκης, Δήμου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Γκίλλας, Γούβης, Σολανάκης, Αλαφραγκής. Εκτός λόγω τραυματισμού έχει μείνει και ο Στάθης Καλογερόπουλος.

Ανυπομονούμε για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, της «Επίσημης Αγαπημένης», όλων των Ελλήνων!

 

 

Facebook Comments