Το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει εξασφαλίσει η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Μάζη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της επόμενης σεζόν, με στόχο να δημιουργήσει ένα πιο ανταγωνιστικό «τριφύλλι».

Προ ημερών στη στήλη #transfersoom είχαμε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θέλει να κάνει τη βόμβα της χρονιάς με τον Στραχίνια Ράσοβιτς, ενώ σημαντικοί παίκτες όπως ο Αλβέρτης και ο Χατζηγούλας έχουν ανανεώσει τη συμφωνία τους με τους «πράσινους». Παράλληλα, το «τριφύλλι» δουλεύει κι άλλες αξιόπιστες περιπτώσεις αθλητών και μια εξ αυτών είναι ο Γιάννης Αγκόρτσας, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Ο Αγκόρτσας αγωνίστηκε πέρυσι στον ΑΝΟ Γλυφάδας και σε περίπτωση που συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, θα προσφέρει όπως έχει αποδείξει, τόσο σε άμυνα φουνταριστού, όσο και στα 2μ., καθώς έχει αυτή την ικανότητα, ενώ αποτελεί έναν εξαιρετικά γρήγορο αθλητή, παρότι μεγαλόσωμος. Παράλληλα, ο Αγκόρτσας διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά σουτ στην Α1 και θα είναι χρήσιμος για τον Δημήτρη Μάζη σε κλειστές ζώνες, από την περιφέρεια.

Γεννημένος το 1997 ο Αγκόρτσας, εφόσον φορέσει το πράσινο σκουφάκι, έχει μπροστά του μια εξαιρετική πρόκληση με τον ευρωπαίο Παναθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον Πανιώνιο, τον Εθνικό, τον Υδραϊκό, τη Γλυφάδα και για αρκετά χρόνια στο Περιστέρι.