Έντονα Παράπονα από τον ΝΟ Χανίων για τη διαιτησία!

by Aquafeed 24

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα ΝΟ Χανίων – ΑΟΠ Φαλήρου έχει η κρητική ομάδα, όπως εκφράστηκε επίσημα μέσω του nox.gr

Στο Δελτίο Τύπου που ακολούθησε το αποτέλεσμα που ήταν νίκη της αθηναϊκής ομάδας, ο ΝΟ Χανίων κάνει λόγο για μεγάλα παράπονα και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα υποχρεώθηκε σε ήττα, καθώς οι αποφάσεις των διαιτητών στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης βοήθησαν το Π.Φάληρο να φτάσει στο «διπλό».

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο nox.gr:

Εχοντας μεγάλα παράπονα από την διαιτησία των Μοίραλη και Μπιράκη, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, γνώρισε την ήττα από το Παλαιό Φάληρο με σκορ 10-8 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα υποχρεώθηκε σε ήττα η οποία προέκυψε στο τελευταίο οκτάλεπτο, καθώς παρότι είχε το προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά (8-6) στο τέλος της τρίτης περιόδου, τέσσερα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο διάστημα του αγώνα τους ανέδειξαν νικητές στην έδρα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος παρουσιάστηκε αποφασισμένος τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο οι αποφάσεις των διαιτητών, ειδικότερα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, βοήθησαν το Παλαιό Φάληρο προκειμένου να φτάσει στη νίκη…

Τα γκολ για το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES σημείωσαν, τρία ο Σαρτζετάκης, δύο ο Νάστραν κι από ένα οι Αποστολάκης, Μπατάκης και Χαριτάκης. Για το Παλαιό Φάληρο, ο Γωνιωτάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ με πέντε τέρματα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA