Έντονα παράπονα ΑΝΟΓ για τη διαιτησία – Σαλάχας: «Δεν μας άφησαν να παίξουμε…»!

by Aquafeed 24

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία έχει η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα με σκορ 14-10 από την οικοδέσποινα Πάντοβα, η οποία όπως φάνηκε πήρε τα… σπόρια στα σφυρίγματα.

Το ταξίδι στην Ιταλία ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για τον ΑΝΟΓ, καθώς τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα υπέστησαν ταλαιπωρία στο ταξίδι και άργησαν πάρα πολλές ώρες να φθάσουν στη βάση τους, ενώ στην αναμέτρηση με την Κίρισι αν κάποια σφυρίγματα ήταν διαφορετικά, ίσως να μιλούσαμε για ένα άλλο παιχνίδι. Μάλιστα, οι άνθρωποι της αποστολής τονίζουν την προχειρότητα της διοργάνωσης, με ένα κολυμβητήριο να… στάζει νερό από την οροφή και μια πισίνα, όχι άρτια για να φιλοξενήσει αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Ο Ορέστης Σαλάχας εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία με την Πάντοβα, μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24, αλλά θέλησε να τονίσει την υπερπροσπάθεια των αθλητριών του στην ιταλική πόλη, παρά τον αποκλεισμό.

«Μας δώσανε 18 επιθετικά. Παίξαμε έναν αγώνα που από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν μας άφησαν να παίξουμε καν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με κίνηση, με σκριν και μας δίνανε συνέχεια επιθετικά. Παίζαμε παραπάνω και σφύριζαν επιθετικό. Μας ακύρωσαν τρία γκολ, με επιθετικό ή κάποια εφεύρεση. Μας δίνανε επιθετικό στην κόντρα και η Πάντοβα έβγαζε αντεπίθεση 3 με 1. Έπρεπε να περάσει η Πάντοβα…

Εν τούτοις, είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και σήμερα, αλλά και με την Κίρισι. Δώσανε ότι είχανε για την ομάδα, πάνω από το 100%. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε αυτό το επίπεδο, με εξαίρεση την Τίνα, την Εντίνα, την Ειρήνη και την Ίλσε. Ήταν η πρώτη τους φορά και ήταν κάτι καινούργιο για αυτά. Ήταν όλες αντάξιες των προσδοκιών και τους δίνω συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια…».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA