Θερμή και άκρως εορταστική υποδοχή επιφύλασσαν για τον Ασημένιο Ολυμπιονίκη με την Εθνική ομάδα πόλο, Δημήτρη Σκουμπάκη, φίλοι, συγγενείς και λοιποί Χανιώτες κατά την άφιξη του στο Αεροδρόμιο Χανίων. Μαζί του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/8) κατέφτασε και ο Μάριος Καπότσης.

Τους δύο αθλητές, που έκαναν τη χώρα μας υπερήφανη στους Ολυμπιακούς Αγώνες περίμεναν ο αντιδήμαρχος Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, καθώς και φίλοι και συγγενείς του Σκουμπάκη, τον οποίο έσφιξαν στην αγκαλιά τους με το που τον αντίκρισαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου “Γιάννης Δασκαλογιάννης”.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την ενθουσιώδη υποδοχή των δύο αθλητών από τους Χανιώτες η οποία ήταν, φυσικά, αντάξια της τεράστιας επιτυχίας τους όπου και συνέβαλλαν εξαιρετικά για να φτάσει η Εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης όπως και αρκετοί ακόμα διεθνείς πολίστες που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στα Χανιά αναμένεται να βραβευθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Χανίων την Πέμπτη (19/08) στο δημαρχείο.

 

Facebook Comments