Ενθαρρυντικές επιδόσεις οι Έλληνες παρά τις δύσκολες συνθήκες

by Aquafeed 24

Οι Έλληνες κολυμβητές ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο Κανέ Ντε Ρουσιγιόν την Τετάρτη (12/6), για το Διεθνές Μίτινγκ Κολύμβησης «Mare Nostrum», με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ να χάνει στο «νήμα» το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα και τον Απόστολο Χρήστου να τερματίζει 6ος στα 100μ ύπτιο, στους δύο τελικούς της ημέρας με «γαλανόλευκο» ενδιαφέρον.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ έχασε για λίγο το χάλκινο μετάλλιο και κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ πεταλούδα, με χρόνο 23.62, ενώ ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε στην 6η θέση στα 100μ ύπτιο, με επίδοση 55.42. Ο Ανδρέας Βαζαίος πήρε μέρος στον Β’ τελικό των 200μ μεικτή ατομική, όπου με 2:04.22, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 3η θέση και στην 11η της τελικής κατάταξης.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων στο Κανέ Ντε Ρουσιγιόν, ο προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας δήλωσε: «Οι αγώνες στο Κανέ ήταν πολύ δύσκολοι, με μεγάλο ανταγωνισμό και συνθήκες όπως κρύο και βροχή, που δυσκόλεψαν τους αθλητές στις προσπάθειές τους. Παρά τις δυσκολίες αυτές, οι τρεις Έλληνες είχαν πολύ ενθαρρυντική επίδοση και η προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA