Χρόνος ξεκούρασης μηδαμινός για τους διεθνείς αθλητές της Εθνικής ομάδας ανδρών, οι οποίοι αγωνίστηκαν έως και το Σάββατο στο Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα τέσσερα Ελληνόπουλα, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Στέλιος Αργυρόπουλος και Κώστας Κάκαρης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τους συλλόγους τους στο Βελιγράδι και τώρα με ελάχιστη ξεκούραση μπαίνουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ανδρών από την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Θοδωρής Βλάχος ήδη δουλεύει με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας εδώ και ημέρες σε σταθερή βάση, καθώς το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, όχι απλώς πλησιάζει, αλλά βρίσκεται μια ανάσα και η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο χρόνος για μια ποιοτική προετοιμασία δεν υπήρξε ποτέ, βάσει του φετινού προγράμματος, όμως παρά το ανανεωμένο πρόσωπο που θα έχει αναμφίβολα, η Εθνική ομάδα καλείται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ως η Ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο και όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Facebook Comments