Ώρα εκλογών και συσπείρωσης για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, καθώς ο ΣΕΑΥ ανακοίνωσε τη διενέργεια εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 14/11/2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδρίων στον τρίτο όροφο επί της οδού Λεωφόρου Βουλιαγμένης 28.

Είναι απαραίτητο όλοι οι αθλητές, από όλες τις βαθμίδες της υδατοσφαίρισης, την περιφέρεια και την Αθήνα να δώσουν το «παρών», να ενημερωθούν και σε γενικότερο πλαίσιο να ενώσουμε τις φωνές μας για να συνεχίσει ο ΣΕΑΥ να είναι δυνατός. Η συλλογικότητα είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικούμε πράγματα και οφείλουμε να είμαστε εκεί.

Στις εκλογές θα αναδειχθεί ο νέος ή η νέα πρόεδρος του Συνδέσμου, θέση την οποία κατέχει τώρα ο ασημένιος Ολυμπιονίκης, Γιάννης Φουντούλης, καθώς και τα νέα μέλη του ΔΣ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έκθεση πεπραγμένων (Απολογισμός) του Δ.Σ. Ετών 2019 και 2020.

  2. Έκθεση του Ταμία περί των εσόδων και εξόδων για το λήξαν διαχειριστικό Έτος 2020-21 και Προϋπολογισμός Έτους 2021-22

  3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

  4. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για την προηγούμενη χρήση

  5. Διάφορα

  6. Τροποποίηση Καταστατικού

  7. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

  8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Ελεγκτικής Επιτροπής

Όποιο μέλος επιθυμεί να υποβάλλει υποψηφιότητα για την εκλογή του στο νέο ΔΣ, πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμερο μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής της ΓΣ και να αποστείλει την υποψηφιότητά του στο e-mail του Συνδέσμου μέχρι την 4η Νοεμβρίου 2021.

Επιθυμία του τωρινού ΔΣ είναι να υπάρχουν υποψηφιότητες από το ευρύτερο φάσμα των αγωνιστικών κατηγοριών, για την πιο ολοκληρωμένη εκπροσώπηση των αθλητών-μελών.

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για την διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 11:15, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς την δημοσίευση νέας, ειδικής για τον σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Facebook Comments