Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ανδρική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο του νέου προγραμματισμού για την μεγάλη κατηγορία στην οποία προβιβάστηκε το σύνολο του Γιώργου Ιντζέ, ο οποίος επίσης πολύ πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία των ανδρών.

Ο νεαρός πρώην περιφερειακός του ΑΟΠ Φαλήρου, Βαγγέλης Κουρμελές και ο 22χρονος – επίσης περιφερειακός – Γιώργος Χριστοφορίδης εντάσσονται δυναμικά στην σύνθεση του Νηρέα, συμπληρώνοντας άριστα με το ταλέντο τους τον βασικό κορμό της ομάδας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Νηρέα Χαλανδρίου:

«Ο Βαγγέλης Κουρμελές (γενν. 2003) θα είναι μέλος του ανανεωμένου ρόστερ της Α1 ανδρών του Νηρέα Χαλανδρίου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο νεαρός περιφερειακός τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Καλώς ήρθες Βαγγέλη»!

«Ο Νηρέας Χαλανδρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον περιφερειακό Γιώργο Χριστοφορίδη (γ. 2000). Ο 22χρόνος περιφερειακός έχει μιά αξιοσημείωτη πορεία σε ομάδες της Α1 (ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΑΝΟΓ και ΝΟ Χίου), και αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της περιφέρειας.
Καλώς ήρθες Γιώργο»!