11 χρόνια αναμνήσεων και επιτυχιών. Ο Γιάννης Μπενόπουλος (δεύτερος από αριστερά στη φώτο) ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, με έναν τεράστιο κύκλο να κλείνει για τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες, στις οποίες ο έμπειρος τεχνικός πρόσφερε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια.

Το μήνυμα του Γιάννη Μπενόπουλου, για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό:

«Ένας μεγάλος κύκλος 11 χρόνων έκλεισε.
Χαρές, λύπες, στεναχώριες, πίεση, αμφισβήτηση, δικαίωση, ώρες προπόνησης και διαχείρισης καταστάσεων συνεργαζόμενος με παιδιά. Παιδιά μικρά, άλλα πιο μεγάλα, άλλα πιο ώριμα, άλλα ντροπαλά, άλλα πιεσμένα για διαφόρους λόγους το καθένα, άλλα πολύ ταλαντούχα, άλλα λιγότερο, αλλά….όλα ενταγμένα σε ένα σύνολο με κοινό στόχο. Αυτά τα παιδιά λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω για όλες τις στιγμές αυτές που μου χάρισαν, μου μάθανε πολλά και με κάνανε καλύτερο άνθρωπο.
Ευχαριστώ τον Κώστα Γούρα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ ο οποίος έχει την μεγαλύτερη συμβολή σε όσα προσπαθήσαμε και καταφέραμε να χτίσουμε αυτά τα χρόνια στην ακαδημία και είναι δίπλα μας ακόμη και σήμερα χωρίς να φαίνεται πουθενά.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια στην ομάδα από τον πρώτο προπονητή του συλλόγου Χάρη, τον επι χρόνια συνεργάτη μου Στέργιο, μέχρι και όλους τους άλλους προπονητές της ακαδημίας καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη. Από όλους πήρα πράγματα και έμαθα πολλά.
Η διάδοχη κατάσταση ξέρω ότι είναι σε καλά χέρια που θα συνεχίσουν να χτίζουν υπό τις συνθήκες που είχαμε μάθει…..τις δύσκολες.
Τέλος…..Κορίτσια συνεχίστε και είπαμε στην τελευταία κουβέντα μας…..ταβάνι στα όνειρά σας βάζετε μόνο εσείς, μην αφήσετε τα όνειρά σας να παραμείνουν όνειρα. Καλή συνέχεια με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.
Η ΠΙΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ…!!!!!».

Facebook Comments