Ένας Έλληνας θέλει την κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος!

by Aquafeed 24

Την Κυριακή 26 Μαΐου ξεκινούν οι τελικού του γερμανικού πρωταθλήματος γυναικών και ένας Έλληνας έχει καταφέρει να φθάσει έως αυτούς, συμβάλλοντας καθοριστικά στην «αναγέννηση» της Μπάγιερ Ίρτινγκερ, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο με αντίπαλο τη Σπαντάου.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου πριν από δύο χρόνια ανέλαβε να διαχειριστεί ένα βαρύ φορτίο, καθώς τότε η ομάδα του που επί χρόνια κυριαρχούσε στη Γερμανία άλλαξε δρόμο και αναγκαστικά αποδυναμώθηκε, με την παλαιά «φουρνιά» παικτριών να αποχωρεί. Παρόλα αυτά, με τη σκληρή δουλειά του νεαρού Έλληνα τεχνικού η Μπάγιερ Ίρτινγκερ επέστρεψε στο προσκήνιο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις τρεις εβδομαδιαίες προπονήσεις ο Τριανταφύλλου τις έβαλε στο νερό από 8 έως… 11, με πρωινές που ήταν προγραμματισμένης για τις 06:00 το πρωί!

Από την 5η θέση (Σε ισοβαθμία με τον 4ο, αλλά με διαφορά γκολ) της πρώτης μεταβατικής σεζόν, η Ίρτινγκεν επανήλθε στην κανονικότητα και την Κυριακή παίζει τον 1ο τελικό στο γερμανικό πρωτάθλημα, απέναντι στη Σπαντάου η οποία έχει φύγει δύο φορές νικήτρια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια και τώρα ο Τριανταφύλλου θέλει να πετύχει ακόμη μια έκπληξη με την ομάδα του, καθώς ασχέτως αποτελέσματος, έχει ήδη κάνει πολλές εδώ και δύο χρόνια!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA