Εμπειρία ζωής με Γούνα, Γενηδουνιά, Αργυρόπουλο στο 5ο Compact Waterpolo Fun! (PICS)

by Aquafeed 24

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο το φετινό 5ο Compact Water Polo Fun, που διοργανώνει ο Νηρέας Γέρακα!

Όλα τα είχε το κλείσιμο του τουρνουά: Ωραίους αγώνες, ένα πρωτότυπο παιχνίδι μεταξύ προπονητών και παιδιών, διεθνείς παίκτες, απονομές και βραβεύσεις.

Στα Πλέι Οφ το κύπελλο κατέκτησε ο ΝΟΒ 1, ο οποίος επικράτησε του πολύ καλού και φέτος Παναθηναϊκού με 6-3. Το παιχνίδι ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με ωραίες μονομαχίες και όμορφο θέαμα. 6 χαμένα πέναλτι, 4 από τον Παναθηναικό και 2 από τη Βουλιαγμένη!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Πανιώνιος, κερδίζοντας με 14-6 το ΝΟΒ 2.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε το Περιστέρι,το οποίο κέρδισε το Φάληρο με 14-8.

Παρόντες στους αγώνες ήταν οι Αλέξανδρος Γούνας και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του διοργανωτή Νηρέα Γέρακα.

Μοίρασαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους, αλλά το καλύτερο κομμάτι ήταν ότι ήταν οι προπονητές της μεικτής ομάδας των παιδιών εναντίον της ομάδας των εφόρων και προπονητών!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε μεταξύ μικρού και μεγάλου τελικού και ήταν η φετινή καινοτομία του τουρνουά. Η κάθε ομάδα, μετά από κλήρωση, έστειλε δύο παιδιά (σύνολο δώδεκα), τα οποία αντιμετώπισαν τους προπονητές τους σε μία αναμέτρηση δύο μεικτών δεκαπεντάλεπτων. Ο Αλέξανδρος Γούνας, μάλιστα, αγωνίστηκε με την ομάδα των παιδιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν έστω και για λίγο μαζί του.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι προπονητές… επέζησαν και βοήθησαν από την πλευρά τους να περάσουν καλά και να γελάσουν πολύ όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στην πισίνα. Εννοείται ότι τα παιδιά κέρδισαν στον αγώνα με μεγάλη διαφορά.

Για την ιστορία την ομάδα των προπονητών αποτέλεσαν οι: Πρωτονοτάριος Στέλιος, Κοντομίχαλος Αντρέας, Πρίμπας Γιάννης, Τσαγκόζης Σταύρος, Παλληκάρης Κώστας, Κλεωνάκος Μπάμπης και Βαρελάκης Δημήτρης.

Πολυτιμότερος παίκτης των play offs αναδείχτηκε ο Νίκος Αλευράς της Βουλιαγμένης, καλύτερος τερματοφύλακας ο Άγγελος Κωνσταντάς του Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Γαβριήλ του Περιστερίου.

Τελική κατάταξη

1. ΝΟΒ 1

2. ΠΑΟ 1

3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

4. ΝΟΒ 2

5. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

6. ΦΑΛΗΡΟ


Κύπελλο Φιλίας

Το Κύπελλο Φιλίας φέτος κατέκτησε η ομάδα της Ροής, αφού στο μεγάλο τελικό κέρδισε το Νηρέα Γέρακα 1 με 4-1.Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στο τελευταίο επτάλεπτο,το οποίο πήρε η Ροή με 2-0.

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον ΠΑΟ 2 που επικράτησε του Νηρέα Γέρακα 2 με 12-7.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Ηλιούπολης η οποία κέρδισε με 12-7 την ομάδα των μίνι κορασίδων του ίδιου συλλόγου.

Όπως και στα play offs,έτσι και στο Κύπελλο Φιλίας,έγινε ο αντίστοιχος αγώνας μεταξύ προπονητών-εφόρων και παιδιών.

Επίσημος προσκεκλημένος ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα των παιδιών. Κι αυτός ο αγώνας είχε πολύ μεγάλη επιτυχία,αφού όλοι πέρασαν πολύ καλά, βγήκε πολύ γέλιο και, φυσικά, τα παιδιά κέρδισαν εύκολα!

Την ομάδα των προπονητών-εφόρων αποτέλεσαν οι:

Παλληκάρης Κώστας, Χαλκίτης Νίκος, Γκουρλίτσας Σταύρος, Παπαδόπουλος Παύλος, Φανός Στάθης, Βαρελάκης Δημήτρης και οι έφοροι Μαρσέλλος Γιώργος,Σακελίων Δημήτρης και Καρέντζος Μιχάλης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο Δημήτρης Παναγιώτογλου της Ροής, καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιώργος Κοντογιάννης του ΠΑΟ 2 και πρώτος σκόρερ ο Φίλιππος Γιώτης του Νηρέα Γέρακα 1.

Τελική κατάταξη

1. ΡΟΗ

2. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

3. ΠΑΟ 2

4. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2

5. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

6. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA