Ελληνιάδη στο #Aquafeed24: «Μας εξιτάρει ότι θέλουμε μόνο μια νίκη για το πρωτάθλημα»!

by Aquafeed 24

Οι τελικοί της Α1 γυναικών έως τώρα είναι συναρπαστικοί και αναμφίβολα από τους ποιοτικότερους των τελευταίων ετών, με παίκτριες μεγάλης αξίας και με ισχυρές προσωπικότητες εντός νερού.

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς ο Ολυμπιακός ή η Βουλιαγμένη θα καταφέρουν να «χτυπήσουν» τον αντίπαλο, είναι πια δεδομένο ότι δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στους δύο τεχνικούς, πέραν ελαχίστων τρικ, όπως είδαμε στον τρίτο τελικό. Τότε, στο κόλπο μπαίνει η ατομική τεχνική και ευφυΐα, προϊόν της οποίας υπήρξε το καθοριστικό γκολ ισοφάρισης της Βουλιαγμένης το Σάββατο, σε 4-4, τέρμα που έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι και εν τέλει στα χέρια του ΝΟΒ.

Το συγκεκριμένο τέρμα επετεύχθη από την Έλενα Ελληνιάδη, την αθλήτρια που σημείωσε το «χρυσό» γκολ και στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λαιμό. Όχι και άσχημα αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι οι πρώτοι τελικοί που αγωνίζεται.

Η Ελληνιάδη έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι στο 3:52 πριν το τέλος και ο τρόπος που το κάνει είναι αξιοσημείωτος, καθώς ξεκινά να μαρκάρει το «5», με την κατοχή στον ΝΟΒ κολυμπάει όλο το τερέν, τρυπώνοντας στην «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» άμυνας, παίρνει μια εξαιρετική πάσα από τον «εγκέφαλο» του παιχνιδιού της Βουλιαγμένης, την Ιωάννα Χυδηριώτη, την υποδέχεται αψεγάδιαστα και δρα με λόμπα ενώπιον της εξαιρετικής και σε αυτόν τον αγώνα, Ιωάννας Σταματοπούλου.

Η χαρά της Ελληνιάδη δεν θα μπορούσε να μην είναι έκδηλη, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις που έκανε στο #Aquafeed24 μετά το 2-1 της Βουλιαγμένης μέσα στον Πειραιά:

«Είναι μεγάλη η χαρά που καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα στον Πειραιά γιατί πάντα είναι η δυσκολότερη έδρα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ σκληρές άμυνες και από τις δυο ομάδες. Ήμασταν λίγο άτυχες, όσον αφορά τα τελειώματα στις επιθέσεις μας, αλλά ακόμα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Στα τακτικά κομμάτια ακολουθήσαμε τις οδηγίες από το προπονητικό τιμ και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες σε ότι είχαμε πει.

Ήμασταν αποφασισμένες από το πρώτο λεπτό και αυτό φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι μας. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν το παρατήσαμε ούτε μια στιγμή και το παλέψαμε μέχρι τέλους.

Την Δευτέρα έχουμε δύσκολο έργο στην έδρα μας αλλά αυτό είναι που μας εξιτάρει περισσότερο. Χρειαζόμαστε μια νίκη για το πρωτάθλημα. Προσωπικά είμαι παρά πολύ χαρούμενη γιατί είναι οι πρώτοι μου τελικοί και είμαι πολύ περήφανη που αγωνίζομαι με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης»!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA