Ελευθερία Πλευρίτου στο #AQF24: «Άξια η εικόνα μας για το μέγεθος του Ολυμπιακού» (video)

Ευχαριστημένη από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τον Άλιμο ΝΑΣ εμφανίστηκε η Ελευθερία Πλευρίτου στις δηλώσεις της στο #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Δηλώσεις στον Ορέστη Κανελλόπουλο

Το πρώτο βήμα έγινε για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκες όταν επέβαλαν το ρυθμό τους στον πρώτο χρονικά ημιτελικό κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ ήταν κυριαρχικές και έφτασαν δίχως ιδιαίτερα προβλήματα σε έναν ακόμα τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Έβδομος σε ισάριθμες εκδόσεις του θεσμού, φιλοδοξώντας πως το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5, 15:30), θα έχουν κατακτήσει και το έκτο τρόπαιο κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Επιθετική πολυφωνία για ένα ακόμα παιχνίδι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» που στηρίζεται στο σύνολο. Η Ελευθερία Πλευρίτου έβαλε και εκείνη το… χεράκι της για να έρθει το άνετο νικηφόρο αποτέλεσμα (19-9) και μετά το τέλος του ημιτελικού, τέθηκε στη διάθεση του #AQF24.

Μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την πικρία της για την ήττα στον ευρωπαϊκό τελικό προ δύο εβδομάδων, τονίζοντας πως η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει Ολυμπιακό και Σαμπαντέλ, σε καμία περίπτωση δεν απεικονίστηκε στο τελικό σκορ. Παρόλα αυτά, έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη των εγχώριων στόχων, που φυσικά δεν είναι άλλοι από το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζεται πως ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα εντός των τειχών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA