Τον πρώτο της αγώνα στην φάση των Ομίλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, αναμένεται να δώσει η Εθνική μας ομάδα την Κυριακή 10/10 (09:00 ώρα Ελλάδος) κόντρα στην Ιταλία με τις προσδοκίες για μία ακόμη διάκριση για το ελληνικό πόλο να είναι υψηλές.

Η ελληνική αποστολή κατέφθασε την Πέμπτη 07/10 στην Νετάνια του Ισραήλ και οι διεθνείς πολίστριες δηλώνουν ενθουσιασμένες για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η νεαρή άσος, Ελευθερία Φουντωτού μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για την σύνθεση της Εθνικής Νέων Γυναικών, τους στόχους της ομάδας σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και τα πρώτα παιχνίδια του Ομίλου.

«Η ομάδα αποτελείται από ταλαντούχες και με πολλές δυνατότητες παίκτριες καθώς κάποιες από εμάς αποτελούν και μέλη της Εθνικής ομάδας γυναικών με εμπειρία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Οι βλέψεις δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλες και να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στα μετάλλια, συνεχίζοντας τις επιτυχίες της εθνικής Νεανίδων και Εφήβων. Την Κυριακή παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι ενάντια στην Ιταλία η οποία θεωρητικά είναι η πιο ισχυρή ομάδα στον όμιλος μας. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες και θα παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο»!

Facebook Comments