Έλενα Ξενάκη στο #AQF24: «Έχουμε πονέσει από την απώλεια του Κυπέλλου» (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για τη διατήρηση των σκήπτρων του στις γυναίκες όμως για την εορτάζουσα Έλενα Ξενάκη δεν σημαίνει κάτι παραπάνω η ευρεία νίκη στον πρώτο τελικό.

by Aquafeed 24

Δηλώσεις στον Γιώργο Χρήστου

Αποφασισμένος, κυριαρχικός, πεινασμένος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης το απόγευμα της Τρίτης (21/5) στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκες» πληγώθηκαν από τον ανέλπιστα χαμένο τελικό του Κυπέλλου πριν από 10 περίπου μέρες, είναι κάτι που δεν το κρύβουν. Την απάντησή τους όμως αυτή στον πληγωμένο τους εγωισμό φροντίζουν να την διοχετεύουν στο νερό.

Οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης αφού σκούπισαν» τον Εθνικό στη σειρά των ημιτελικών, ήταν αδιαπραγμάτευτες και απέναντι στον παραδοσιακό τους αντίπαλο στις μάχες για τους εγχώριους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ναυτικού Ομίλου στο Game 1 της σειράς των τελικών και μετά το τέλος του αγώνα η Έλενα Ξενάκη τέθηκε στη διάθεση του #AQF24.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

 

«Ένα μουδιασμένο ξεκίνημα όπως θα μπορούσε κάθε αρχή τελικών να έχει παρόλα αυτά δείξαμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε πονέσει και ταυτόχρονα πληγωθεί που χάσαμε το Κύπελλο. Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο βήμα αλλά μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω, έχουμε άλλα δύο.

Περιμένουμε αντίδραση από τη Βουλιαγμένη, θα παίξουμε και στο κολυμβητήριό της. Είναι κάτι που από μόνο του λέει πολλά. Ωστόσο αν παίξουμε όπως σήμερα (σ.σ χθες) από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA