Αναμονή… τέλος για τον ΑΝΟ Γλυφάδας – η ώρα των προημιτελικών του Champions League γυναικών πλησιάζει και η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ιστορική Οριζόντε Κατάνια για την πρώτη αναμέτρηση με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μετά την τελευταία νίκη ψυχολογίας απέναντι στον Εθνικό Πειραιά στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ο ΑΝΟΓ ανεβάζει πλέον στροφές και επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις τον μήνα Φεβρουάριο, οι οποίες και απαιτούν πλήρη συγκέντρωση και ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιώσεις μια συνολικά έμπειρη και καλά δομημένη ομάδα, στο Κολυμβητήριο της ΣΣΕ (Σάββατο 11/02 – ώρα 19:00).

Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24 η νεαρή περιφερειακός του ΑΝΟ Γλυφάδας, Έλενα Αντωνιάδη, τόνισε ότι η ομάδα της και το επιτελείο έχουν μελετήσει αρκετά το ιταλικό σύνολο και ετοιμάζονται να «αρπάξουν» κάθε ευκαιρία πρόκρισης ή πλεονεκτήματος για τον 2ο προημιτελικό στις 25/02 στην Ιταλία.

«Πέρασε ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς με δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε κάποια καλά και κάποια όχι τόσο επιθυμητά αποτελέσματα – αυτό μας έκανε να συγκεντρωθούμε παραπάνω για το παιχνίδι με την Οριζόντε, έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο και θεωρώ πως αν παίξουμε με σοβαρότητα και όπως ξέρουμε εμείς, θα έχουμε την ευκαιρία μας να προκριθούμε. Το γεγονός ότι είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ευρώπης δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δίνει κίνητρο να δείξουμε ότι όλα αυτά που έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια δεν είναι τυχαία και ήρθε ο καιρός να απολαύσουμε τη στιγμή αυτή».