Την αποθεωτική υποδοχή για την τεράστια διάκρισή της γνώρισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, το βράδυ της Τρίτης (15/8), η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων Κ17.

Με το χρυσό να λάμπει στα στήθη τους, τα περήφανα νιάτα του αθλήματος, που μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους, αλλά και οι προπονητές τους και το υπόλοιπο σταφ, αποθεώθηκαν, καθώς έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα, εκδηλώσεις λατρείας και συνθήματα από συγγενείς και φίλους. Την ομάδα υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλητές: Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Ιωσήφ Κόκκινος, Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Μαυριόπουλος, Νίκος Γιαννάτος, Κωνσταντίνος Μπέλεσης, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Γιώργος Μητράκης, Ορέστης Νίκος Ζερβουδάκης, Δημήτρης Κρατημένος, Χρήστος Σιαμάς, Βασίλης Χωματάς, Κωνσταντίνος Καπράγκος, Σπιθολέων Καρατζάς, Χρήστος Ιωάννης Λασκαρίδης.

Την ομάδα συνόδευαν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, η φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Ρεζάρτα Καπάι, ενώ μαζί τους ταξίδεψε και ο διεθνής Έλληνας διαιτητής Γρηγόρης Σπανούδης. Αρχηγός αποστολής ο έφορος Εθνικών ομάδων υποδομών Δημήτρης Κύρκος.

Πηγή: koe.org.gr