Στην είδηση της ανανέωσης του Γιάννη Φουντούλη με τη Φερεντσβάρος, σας είχαμε γράψει ότι ο αρχηγός της Εθνικής θα έχει τους πρώτους μήνες της σεζόν ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες στην αριστερά πλευρά της ουγγρικής ομάδας.

Κάναμε λόγο στις 4 Ιουνίου για απροσδόκητη απώλεια παίκτη, ωστόσο δεν ήταν δυνατό τότε να αποκαλύψουμε το γιατί.

Ο Ντένες Βάργκα, αρχηγός της Φερεντσβάρος και της Εθνικής Ουγγαρίας, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός νερού για 4-5 μήνες.

Ο τραυματισμός ήρθε σε paintball που πήγε με συμπαίκτες του και σίγουρα ο τρόπος είναι ιδιαίτερος, ειδικότερα όταν μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Φυσικά, ο μεγάλος αθλητής είναι εκνευρισμένος, καθώς η εκδήλωση ήταν στο πλαίσιο της εθνικής ομάδας και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήθελε να πάει, αλλά δεν μπορούσε να μποϊκοτάρει επίσης. Παρ’όλα αυτά, τον ίδιο εκνευρισμό θα είχε και εάν τραυματιζόταν την ώρα αγώνα ή προπόνησης.

Μάλιστα, παρότι στην Ουγγαρία θεωρείται ο ηγέτης της εθνικής, ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι δεν ξέρει εάν θα ξαναβρεί το κίνητρο για να προσπαθήσει να είναι μέλος της, καθώς η αποθεραπεία χρειάζεται πολυεπίπεδες θυσίες και υπενθυμίζει ότι προέχει η οικογένειά του πλέον.

Facebook Comments