«Εκρηκτικό» τέταρτο οκτάλεπτο και πρώτη νίκη για τον Ηλυσιακό στο ΣΕΔΥ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ηλυσιακός στο τουρνουά του ΣΕΔΥ επικρατώντας με 14-8 του Υδραϊκού.

Η ομάδα του Τάσου Σχίζα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και έκαμψε την αντίσταση του Υδραϊκού, χάρη σε ένα πολύ «εκρηκτικό» επιθετικά τελευταίο οκτάλεπτο. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό όσον αφορά την διαφορά του σκορ, με τους νεοφώτιστους να πηγαίνουν στο ημίχρονο προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή ενός γκολ (5-3). Η εικόνα δεν άλλαξε έντονα στη δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Νίκου Καραμάνη να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς τελικά να το καταφέρει. Η τελευταία περίοδος ήταν ουσιαστικά αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα, με ένα επιμέρους 3-0 σε ενάμιση λεπτό, χάρη στο ένα γκολ του Λώρη και τα δύο συνεχόμενα του Μπόμπου, όπου το 9-7 έγινε 12-7 και η διαφορά έφτασε στα 5 τέρματα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-8

Τα οκτάλετα: 3-2, 2-2, 3-2, 6-2

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Τασσόπουλος, Λώρης, Λεμπέσης, Σφηκάκης, Αράι, Μπόμπος, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Παναγιώτι, Ορφανουδάκης

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Λαλαμπέκης, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Δημακόπουλος, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης, Μουρατίδης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA