Έκοψε την πίτα του το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς!

by Aquafeed 24

Πηγή: ethnikoswaterpolo.gr

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιτάσσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα πρωταθλήματα της ΚΟΕ, το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού Πειραιώς έκοψε την πίτα για το 2021 κατά την προπόνηση του Σαββάτου, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία όλων των μελών της ομάδας, των προπονητών, Κώστα Φιτσανάκη, Ηλία Κατόπη και Βαγγέλη Πάτρα, καθώς και του υπεύθυνου του τμήματος, κ. Δημήτρη Κολοβού.

Παράλληλα, το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε ο ιατρός της ομάδας, κ. Νιάκας Ευάγγελος, ο οποίος εξήγησε στις αθλήτριες τη σωστή χρήση της μάσκας και έδωσε έμφαση στα μέτρα προστασίας για τον COVID-19. Σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Νιάκας εξήρε το πλάνο του Κώστα Φιτσανάκη για διαχωρισμό των παικτριών και μέσα στην πισίνα με βάση την επιδημιολογική επικινδυνότητα, ανάλογα με την ηλικία τους, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.

Οι βασιλόπιτες ήταν δύο και στην πρώτη το φλουρί μοιράστηκαν η Άννα Μαμόγλου και η Φρόσω Μπερίκου ενώ στην έτερη το φλουρί κέρδισε η 17χρονη αθλήτρια, Λουκία Παναγιωτοπούλου. Οι τρεις τυχερές αθλήτριες πήραν χρηματικό έπαθλο.

Άπαντες αντάλλαξαν ευχές και μεγαλύτερη είναι το τμήμα να συνεχίσει τα βήματα προόδου που κάνει, αλλά και να έρθουν αγωνιστικές επιτυχίες φέτος, όταν με το καλό αρχίσει ξανά η δράση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Να σημειωθεί ότι μοναδική απούσα από τη συγκέντρωση ήταν η τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας γυναικών, Ελένη Σωτηρέλη, η οποία βρίσκεται στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

 

 

Ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Κολοβός Δημήτρης

 

Οι τυχερές του 2021, Φρόσω Μπερίκου, Άννα Μαμόγλου και Λουκία Παναγιωτοπούλου!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA