Λίγες ώρες πριν την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, ο ΆΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής διεθνούς αθλήτριας, Νίκης Πιοβάν, η οποία ουσιαστικά ολοκληρώνει το ρόστερ της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου ενόψει της τρέχουσας, πια, αγωνιστικής περιόδου.

Η Νίκη Πιοβάν αγωνίζεται ως αμυντικός και ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λάρισας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση στο alimoswaterpolo.com:

Ο ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας, Νίκης Πιοβάν!

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, η ταλαντούχα αμυντικός έχει ήδη μια εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων τόσο από εγχώρια πρωταθλήματα όσο και από διεθνείς διοργανώσεις. Τα προηγούμενα χρόνια, έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων το 2020, ενώ στο πρωτάθλημα Κορασίδων και σε εκείνο των Νέων Γυναικών μετρά 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια.

Με το σκουφάκι των μικρών Εθνικών ομάδων, η Νίκη Πιοβάν, έχει κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2021 στο Ζέντες, ενώ μόλις τον περασμένο Αύγουστο πανηγύρισε την 2η θέση και μαζί το Ασημένιο μετάλλιο στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ16, το οποίο διοργανώθηκε στην Λάρισα.

Αμέσως μετά την συμφωνία της με τον ΑΛΙΜΟ Ν.Α.Σ Betsson, η Νίκη Πιοβάν δήλωσε στο alimoswaterpolo.com:

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Συλλόγου και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όπως και όλες τις συναθλήτριες μου για το θερμό καλωσόρισμα που εισέπραξα. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που αποτελώ αθλήτρια του ΑΛΙΜΟΥ Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Betsson σε αυτό το πρώιμο στάδιο της κληρονομιάς του.

Από την πλευρά μου σκοπεύω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της, να βελτιωθώ στο έπακρο σε ατομικό επίπεδο και να φανώ αντάξια των προσδοκιών.

Εύχομαι στην ομάδα να έχουμε όλες μια υγιή και ανταγωνιστική αγωνιστική περίοδο»!