«Έκλεισε» το ντουέτο της Εθνικής ο ΑΝΟ Γλυφάδας – Μεταγραφή για Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με κάθε επισημότητα πλέον και σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24, ο ΑΝΟ Γλυφάδας εντάσσει στο δυναμικό του τις Πρωταθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης και μέλη της Εθνικής ομάδας, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου!

Η δις-Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Βουδαπέστης στο σόλο και η Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την ομάδα του Κόμπο, ήδη έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους με τον σύλλογο του ΑΝΟΓ, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της Ιφινόης Δαββέτα, στοχεύοντας ξεκάθαρα σε πρωτιές με την ομάδα του νοτίων προαστίων, ενώ φυσικά μιλάμε για ένα έτοιμο ντουέτο, το οποίο κατέλαβε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης τον περασμένο Αύγουστο και την 6η αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Με την ομάδα του ΑΝΟΓ να ενισχύεται σημαντικά πλέον, αποκτώντας δυο αθλήτριες του υψηλότερου επιπέδου από την ΑΕΚ και τον Νηρέα Χαλανδρίου αντίστοιχα, η 24χρονη Σοφία Μαλκογεώργου μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για το νέο αυτό βήμα στην Γλυφάδα, τις πρώτες εντυπώσεις και την επιλογή να μεταγραφούν από κοινού με την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Ακριβώς επειδή δουλεύουμε ως ντουέτο στην εθνική θέλαμε να πάμε μαζί σε μια ομάδα καθότι πέρσι ήμασταν σε διαφορετικές. Ο ΑΝΟΓ μας προσέγγισε και μας έκανε πρόταση να πάμε και καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά και την προπονήτρια που είναι εκεί στην κατηγορία των γυναικών – (Ιφινόη Δαββέτα) με την οποία έχουμε συνεργαστεί και στην εθνική ομάδα αλλά και είμαστε πολύ καλές φίλες – επιλέξαμε να κάνουμε το βήμα στην Γλυφάδα!

Η ομάδα μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο και το κλίμα είναι πολύ όμορφο και οικογενειακό, ενώ επίσης το περιβάλλον μου είναι πολύ οικείο αφού και εγώ ξεκίνησα μικρή συγχρονισμένη στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με τον ΑΝΟΑ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA